Mázsás teher a sikertelenség

Szombaton és vasárnap a tizenegyedik forduló mérkőzéseit rendezik a harmadosztályú labdarúgó bajnokság Keleti csoportjában. Csapatunk holnap 14.30-kor az újonc Füzesgyarmat otthonában lép pályára.

Nincs könnyű helyzetben vezetőedzőnk, Arany László, hiszen az elmúlt hetek sikertelensége mázsás teherként nehezedik játékosaink vállára. Ezekben a napokban talán nem is a futball szakmai, sokkal inkább a mentális felkészítésre kellett helyezni a főhangsúlyt az edzéseken. Sérültjeink ugyan szép lassan felépülnek, de a munkavégzés alól hét közben felmentett Sorecz Szabolcs, Háda Zoltán és Switzer Nabil trió mellett a legutóbb a kis-MTK ellen ötödik sárga lapját begyűjtő Mile Krisztiánra sem számíthat a szakmai stáb. Sok múlik azon, hogy Szilágyi Norberték végre megtalálják-e góllövő cipőjüket, hiszen amint azt Arany László már többször elmondta, rúgott gól nélkül még a pontszerzés is bravúrnak számíthat.

A Füzesgyarmat együttesével még nem találkoztunk tétmérkőzésen, a gárda a Békés megyei I. osztályú bajnokság nyári megnyerésével szerzett jogot a harmadosztályban való indulásra. A holnapi összecsapás Mencsik László dirigálja, segítői Farkas Dávid és Nagy Petra lesznek.