Matiné meccs Csepelen

A harmadosztályú labdarúgó bajnokság huszonötödik fordulójában vasárnap délelőtt, matiné meccsen, 11 órakor lép pályára csapatunk a MTK II ellen a Csepeli-stadionban.

Vezetőedzőnknek, Arany Lászlónak nincs könnyű dolga, hiszen nem elég, hogy egy 5-0-ás hazai verség után kell felráznia tanítványait, még több játékosa is kisebb, nagyobb sérüléssel bajlódik. Az biztos, hogy a kapus Miski Zoltán és csapatunk kapitánya, Mile Krisztián nem tudja vállalni a játékot a kis-MTK ellen. Erősen kérdéses Fejes János és László Krisztián szereplése is, akik bokasérüléssel bajlódnak. Ugyanakkor a Mezőkövesd elleni szerdai felkészülési meccsen egy félidőt már játszott a téli felkészülés hajrájában megsérült Nagy Richárd, így vélhetően ott lesz holnapi keretben.

Akár azt is mondhatnánk, hogy rangadót vívunk a fővárosi gárdával, hiszen azonos pontszámmal állunk a táblázaton. Vendéglátóink nincsenek kirobbanó formában, hiszen utolsó öt meccsükön nyeretlenek maradtak, mindössze három pontot gyűjtöttek be. Amennyiben sikerülne azt a játékot nyújtanunk, amit a felkészülési meccseken mutattunk, idegenben is meglephetnénk a kék-fehéreket.

A vasárnap 11 órakor kezdődő találkozót Újhelyi Tamási vezeti, segítői Tőkés Róbert és Kövér Tamás lesznek.