Második? Harmadik? Negyedik?

A hét végén a 34. forduló mérkőzésein lépnek pályára a harmadosztályú bajnokság csapatai, azaz mindössze 450 perc van hátra a 2020-21-es pontvadászatból

Csapatunk kényelmes helyzetből várhatja a hajrát, hiszen jelenlegi harmadik helyét igazából az ötödiknél rosszabbra nem cserélheti, de akár még a dobogó második foka sem elérhetetlen. Három hazai meccse mellett kétszer idegenben lép pályára együttesünk, s bár hat pont a lemaradásunk a BVSC mögött, a fővárosiak sorsolása nehezebbnek tűnik.

A hét végén a Füzesgyarmat gárdáját fogadjuk, s ez akár sorsdöntő is lehet a folytatást illetően, hiszen amennyiben a rangadót sikerrel vesszük, már könnyebb ellenfelek következnek. Ugyanakkor a vasutasokra még vár a listavezető Tiszakécske – minimum presztízs jellege lesz az összecsapásnak -, a rendkívül stabil, az utolsó 10 meccsén mindössze kettő(!) gólt kapó Balassagyarmat, illetve a fiataljai által más tempóban futballozó Kisvárda II.

Bár a téli változások után sokan féltették csapatunkat, Német Gyulának ismét sikerült összerakni egy olyan gárdát, mely jó eséllyel pályázik a dobogós helyezésre.

Csapatunk hátralévő mérkőzései: Füzesgyarmat (itthon), Gyöngyös (idegenben), Eger (itthon), DVTK II (itthon), DVSC II (idegenben).

 

Be the first to comment

Leave a Reply