Más meccs vár ránk a hét végén …

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vasárnap délután, Egerben lép pályára csapatunk az NB III. Keleti csoportjának rangadóján. Az idei bajnokságban lejátszott meccsekhez képest ez ígérkezik a legnehezebb összecsapásnak.

  • Az biztos, hogy ez más meccs lesz, mint volt a múlt heti, 7-1-es győzelmünkkel véget ért kilencven perc – felelte honlapunk érdeklődésére a hét végi találkozókat felvezető interjúnk állandó alanya, Sándor István. – Bár a Heves megyei gárda is újoncnak számít, ám azért egészen más hagyománya van a labdarúgásnak Egerben, mint Sajóbábonyban.

A múltból nem lehet megélni …

  • Persze, én is, mi is tudjuk, de Egerben komoly elképzelések vannak a jövőt illetően is. Az a klub, amelyik évtizedeket töltött az NB I-ben, NB II-ben, az nem elégedhet meg huzamosabb időn keresztül az alacsonyabb osztályokkal.

Mit tudhatunk vasárnapi vendéglátónkról?

  • Szakvezetőjük, Vígh Ferenc technikás labdarúgó volt, és csapatától is azt követeli meg, hogy játssza a futballt. Ráadásul mivel keretükben sokan rendszeres szereplői a futsalbajnokságoknak, sok olyan taktikai elemet is átvesznek a nagy pályára, melyeket már készség szinten alkalmaznak a teremben.

Nyugtass meg, nem altat el minket a múlt heti gólzáporos győzelmünk!

  • Komoly céljaink vannak a bajnokságban, így nem engedhetjük meg magunknak egyetlen meccsen sem a lazítást. Győzni akarunk Egerben is. Tudjuk, a sikert nem adják ingyen, mindent elkövetünk annak érdekében, hogy haza hozzuk a három pontot.

A vasárnap 16 órakor kezdődő egri összecsapást Gaál Gyöngyi vezeti, segítői Szilágyi Norbert és Benkő Róbert lesznek.