Dolgozik már az adrenalin

Már csak egyet kell aludni és felhúzzák a függönyt, két hónapos nyári szünet után megkezdődik az új bajnoki szezon a harmadosztályú együttesek számára is. Csapatunk vezetőedzőjét faggattuk a vasárnapi bemutatkozás előtti reményeiről.

  • Sajnos rossz hírrel kell kezdenem, az első három fordulóban adminisztratív okok miatt nem léphet pályára a közelmúltban Kaposvárról igazolt Lakatos Gergő – tudtuk meg Német Gyulától. – Rajta kívül a műtét előtt álló Szanku Kristóf és a keresztszalag operáción átesett Szanyi Krisztián biztosan nem áll a rendelkezésemre. A fejemben már összeállt az a tizenegy, mellyel neki futunk a Füzesgyarmat elleni meccsnek, ezen már csak “vészhelyzet” esetén változtatok.

Ennél könnyebb kezdést is el tudtunk volna képzelni …

  • Szerintem lényegtelen, hogy erős vagy gyengébb csapat ellen rajtolunk. Sőt, én játékosként mindig jobban szerettem a favoritok ellen kezdeni. Ilyenkor a tétmeccsek hiánya miatt már mindenkiben dolgozik az adrenalin, és talán kevésbé jön elő a csapatok közti különbség. Arról pedig már végképp nem beszélve, hazai pályán bárki ellen illik pontot, pontokat szereznünk.

A Füzesgyarmat elleni összecsapás vasárnap 17 órakor kezdődik Jászberényben.