Már csak egy nap …

Nyakunkon a tavasz rangadója. Már csak egyet kell aludnunk és itt is van a bajnoki címet döntően befolyásoló összecsapás. Csapatunk vasárnap 16.30-kor a listavezető Szolnoki MÁV együttesét fogadja. A megyei rangadót Nagy Róbert vezeti, segítői Tőkés Róbert és Szilágyi Norbert lesznek.

Apropó Nagy Róbert … Ritkán fordul elő, hogy két csapat oda-vissza mérkőzését ugyanaz a játékvezetőre dirigálja. Most ez is elkövetkezik. A játékvezető-küldő bizottság az őszi, október 14-én megrendezett Szolnoki MÁV-Jászberényi FC kilencven percre is Nagy Róbertet delegálta – akkor segítői Pápai Zoltán és Berényi Ákos voltak – és most is a borsodi sípmester vezeti ki a csapatokat a pályára. Vélhetően nem véletlenül esett az NB II-es kerettag Nagy Róbertre a JB választása. A 40 éves játékvezető az egyik legrutinosabb bírónak számít – többek között ő dirigálta a Kisvárda-Fradi MK-összecsapást is -, a tavaszi idényben csak az élvonalban, illetve a másodosztályban kapott szerepet, a holnapi lesz az első NB III-as összecsapása 2019-ben.

Vezetőedzőnk, Huszák Géza a sérült Ludasi Martin és az egész tavaszi idényt eddig kihagyó Lakatos Béla kivételével valamennyi kerettagra számíthat a rangadón, eltiltás nem nehezíti dolgát.

A stadion jegypénztárai 15.30-kor nyitnak, a bajnoki mérkőzés 16.30-kor kezdődik.