Már csak egy csapat van előttünk a tabellán

Az NB III Keleti csoportjában a 22. forduló mérkőzéseit játszották le a hét végén. Csapatunk kihasználva a Monor botlását a második helyre lépett előre a táblázaton.

Mint köztudott, csapatunk vasárnap bravúros győzelmet aratott Debrecenben, a kis-Loki ellen. Ugyanakkor a forduló előtt a tabellán közvetlenül előttünk álló Monor sima vereséget szenvedett a tizedik Nyírbátor otthonában. A listavezető Kazincbarcika hazai pályán a szünetben még vesztésre állt a Diósgyőr II ellen, ám kihasználva, hogy az első félidőben kiállítottak egy vendégjátékost, végül magabiztosan nyert. A REAC diadalmaskodott a fővárosi csapatok összecsapásán, míg a Tállya tovább folytatta tavaszi pontgyűjtését, ezúttal a Salgótarjánnal szemben végzett döntetlenre. A Hatvan egy hete a Monort verte, most egy másik dobogóra esélyes gárdától, az RKSK-tól vett el pontot. A “fakók” meccsén az MTK II nem kegyelmezett az Újpest II-nek, az ESMTK – hét végi vendégünk – újabb fontos győzelmet aratott.

Eredmények: Kazincbarcika-Diósgyőr II 4-1, Nyírbátor-Monor 3-1, REAC-BKV Előre 1-0, MTK II-Újpest II 2-0, ESMTK-Putnok 3-0, Hatvan-RKSK 1-1, Tállya-Salgótarján 0-0, Hajdúböszörmény-Tiszaújváros 1-1.