Már a szünetben hármat cseréltünk

A hét végi, balassagyarmati bajnoki mérkőzés nem múlt el nyomtalanul vezetőedzőnk, Arany László “lelkében”. Annak ellenére sem, hogy vesztett állásból felállva végül “pontosan” tért haza csapatunk.

  • Hát mint mondjak, nem néztünk ki jól az első félidőben. És akkor még finoman fogalmaztam – elevenítette fel a szombati bajnoki összecsapást Arany László. – Támadójátékunk egyenlő volt a nullával, egyetlen helyzetet sem sikerült kialakítanunk, s ha Miski Zoli nem mutat be több bravúrt is, a szünetig komoly hátrányba kerülhettünk volna.

Mit mondott az öltözőben a 2-0-ás hátrány tudatában?

  • Egyértelmű volt, hogy változtatni kell. Pozitív beállítottságú ember vagyok, soha nem foglalkozom azzal, mi lesz ha … Mindhárom cserelehetőségemet kihasználtam és átálltunk három csatáros játékra. Tudtam, hogy tizenkilencre lapot húztam, hiszen egy véletlen sérülés bármikor előfordulhat, de nem volt más választási lehetőségem. Szerencsére a második félidő elején gyorsan szépítettünk, s azzal egycsapásra visszajöttünk a meccsbe. Attól kezdve csak az volt a kérdés, hogy a hazai gárda ki tudja-e bekkelni a hátralévő időt. Nem tudta. Sőt, nem csak, hogy egyenlítettünk, de akár nyerhettünk is volna, hiszen Bálint Artúr és Hevesi-Tóth Tamás lábában is ott volt a győztes gól. A botrányos első félidő ellenére is azt mondom, végül ott hagytunk két pontot Balassagyarmaton.

Remélhetően játékosaink tanultak a legutóbb elkövetett hibákból, s vasárnap, a Tiszaújváros ellen már ismét az elmúlt hetekben látott csapatot üdvözölhetik szurkolóink.