Magunkat csapnánk be, ha most kifogásokat keresünk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bravúrra készültünk, nagy pofon lett a vége. A hét végén 5-0-ás vereséget szenvedett csapatunk a már bajnoknak tekinthető Monor együttesétől, a Gyöngyösön megrendezett bajnoki összecsapáson. Vezetőedzőnket arról faggattuk, mi lehetett az oka a nagy különbségű vereségnek.

  • Azzal kezdeném, saját magunkat csapnánk be, ha most kifogásokat keresnék a 0-5 kapcsán – vélekedett Arany László felelevenítve a vasárnapi találkozót. – Nincs mit szépíteni, a Monor jobb csapat nálunk, van 7-8 olyan játékosa, amilyennel mi nem rendelkezünk. Gyorsak, lendületesek, ránk erőltették az akaratukat, szóval kimagaslanak a harmadosztályból. Ráadásul az ötödik percben már borult is az eltervezett taktikánk, amikor olyan helyezkedési hibából kaptunk gólt, amilyet a gyerekcsapatok sem véthetnek. Utána még volt egy ziccerünk, de Farkas Jani emelését a gólvonalról mentették, majd a kontrából tizenegyeshez jutottak a vendégek és nem tették meg azt a szívességet, hogy kihagyják a büntetőt.

Ennek ellenére ekkor még nem tűnt úgy, hogy kiütés lesz a vége …

  • Én is úgy éreztem. A szünetben igyekeztem még inkább felpörgetni a társaságot, erre a 47. percben újabb gólt kaptunk, 3-0-nál pedig sajnos feladtuk a meccset. El kell ismerni, nem tudtunk felnőni a feladathoz.

Hogyan tovább?

  • Ma kielemezzük a meccset, edzünk egyet, holnap pedig Mezőkövesden játszunk egy felkészülési mérkőzést. A hét végén ki kell köszörülnünk a csorbát.

A harmadosztályú bajnokság 25. fordulójában az MTK II vendége lesz csapatunk. A találkozót a csepeli stadionban rendezik, a mérkőzés 11 órakor kezdődik.