Ma pihenőnap, holnaptól ismét a pályán

Csapatunk számára véget ért a felkészülés talán legmegterhelőbb időszaka, az egyhetes edzőtábor. Játékosaink az ausztriai Niederöblarnban napi két edzéssel készültek az augusztusi bajnoki rajtra.

  • Ideális körülmények között, kellemes időjárásban dolgozhatott csapatunk – tudtuk meg a vasárnap esti hazaérkezést követően klubunk elnökétől, dr. Gottdiener Lajostól. – Csupán szombaton kaptunk kiadós égi áldást, de ez sem akadályozta meg vezetőedzőnket, hogy pályára vezényelje játékosait. Két alkalommal az edzést túra helyettesítette, ám látva az arcokat azt hiszem, az erőltetett menetű “hegymászásról” szívesen lemondtak volna néhányan. Tegnap hazafelé menet megálltunk Pápán, ahol a helyi NB III-as gárda ellen játszottunk egy jó iramú mérkőzést. Mára szabadnapot kaptak a keret tagjai, ám holnaptól ismét gőzerővel folytatjuk a felkészülést, immár Jászberényben.

Az elnök úr arról szerényen hallgatott, hogy szép lassan formálódik keretünk, a tervek szerint szerdán, csütörtökön az utolsó új szerzeményekkel is megállapodhatunk. Amennyiben siker koronázza a jelenleg előrehaladottnak tűnő tárgyalásokat, nyugodtan kijelenthetjük, ütőképes csapatunk lesz a következő szezonban.