Ma este megkezdjük …

A bajnokság őszi félévének befejezése után bő egy hónappal ma este megkezdi felkészülését csapatunk a tavaszi folytatásra.

  • Mint arról már korábban hírt adtunk, költségeink csökkentése és újabb fiatalok beépítése érdekében lesz néhány változás a keretben – tájékoztatta honlapunkat Besenyi Gábor felnőtt szakágvezető. – Az egyik legégetőbb problémánk a kapuskérdés, hiszen mindkét hálóőrünket elveszítettük. Hajnal Dénes sérülés, illetve műtét miatt az egész szezonra kidőlt, míg Bonica Sebastián távozott klubunktól. A téli szünetben folyamatosan kerestük a számunkra legmegfelelőbb személyeket, s ma már ott tartunk, hogy előre haladott tárgyalásban vagyunk két hálóőrrel. Reményeink szerint még a héten eldől a sorsuk, sikerül velük, illetve klubjaikkal is megegyeznünk és aláírnak hozzánk. Ugyanakkor Aranyos Mózes több ajánlatot is kapott, tőle azt kértük, hogy január 15-ig döntse el, megy vagy marad. Amennyiben távozik, mindenképpen igazolnunk kell el egy belső védőt is. Kiszemeltünk megvan az ő pótlására is, de ebben a kérdésben egyelőre várakozó állásponton vagyunk.

Mivel igazolási tárgyalásaink folyamatosan zajlanak, így a keret összetétele napról, napra változhat, melyről természetesen folyamatosan tájékoztatjuk szurkolóinkat.

Be the first to comment

Leave a Reply