Lukács Richárdot kérdeztük

Vasárnap 18 órától felnőtt csapatunk utolsó bajnoki mérkőzését játssza a Jászberényi Városi Stadionban. NBIII-as keretünk a Rákosmente KSK játékosait várják egy küzdős összecsapásra. Csapatunk győzelemre készül, ez lenne zsinórban a 3. nyereség.

Először is gratulálunk a DVTK elleni mérkőzéshez, és az ott szerzett gólodhoz! Mesélj a meccsről és a találatodról!

A meccs képe úgy alakult, hogy az első félidőben végig nyomás alatt tartottuk az ellenfelet, ellenben volt néhány veszélyes támadásuk nekik is. Összességében az első félidőben mi domináltunk, amit mutat a két gól is. Az egyiket én szereztem, Iván előrevágott labdáját sikerölt a hálóba továbbítanom. Aztán egy szögletet követően a csúsztatást Kálmán passzolt a kapuba. A második félidőben az ellenfél veszélytelen volt a kapunkra, mi vezettünk pár veszélyes támadást. S végül mi hoztuk el a három pontot. Ennek nagyon örültünk.

Már több hete új edzővel dolgoztok. Milyen a hangulat?

Nagyon jó irányba haladunk. Ezt mutatja az is, hogy egymás után két győzelmet arattunk úgy, hogy fordítottunk egy 1:0-ról.

Vasárnap lesz az utolsó mérkőzésetek a szezonban. Mire számítasz?

Nagyon örülnék, ha nyernénk. Minden áron győzni akarunk. Egyrészt mert jó szájízzel mennénk pihenőre, másrészt  meg zsinórban három győzelem a szurkolóknak és nekünk is nagyon jó.

Nagyon jó mérkőzésre számítok, biztos az ellenfél is motivált lesz azért, hogy jobban zárják a bajnokságot.

Biztosan nézed júniusban az EB-t. Mik a megérzéseid? Ki a kedvenc játékosod?

Az biztos, hogy rutintalanok vagyunk még, régen szerepeltünk világversenyen, de nagyon remélem és bízom benne, hogy sikerül továbbjutni a csoportból. Kedvenc játékosom a válogatottból Nagy Ádám. Számítok az ő jó teljesítményére, volt alkalmam már ellene játszani utánpótlás bajnokságon.

Lukács Richárd

Lukács Richárd
középpályás

Hajrá JFC!

JFC-“ahol a szabadidő értelmet nyer”