Ludasi nem, Farkas talán …

Vasárnap, a huszonharmadik forduló mérkőzésein lépnek pályára a harmadosztályú labdarúgó bajnokság Keleti csoportjában a csapatok. Együttesünk a mindenkire veszélyes, kiszámíthatatlan Putnok vendége lesz.

Kettős meccset rendeznek a hét utolsó napján Putnokon. A mi összecsapásunk 13 órakor kezdődik, majd 17 órától az NB II-es Kazincbarcika és Monor együttesei lépnek közönség elé.

Csapatunk formájára nem lehet panasz, utolsó kilenc mérkőzésén egyaránt begyűjtötte a három pontot, ám ahogy közeledik a bajnokság vége, úgy lesz egyre nagyobb a teher a vállakon. Eddig remekül kezelte szakmai stábunk a különleges feladatot, ám az ő dolguk is meccsről meccsre egyre nehezebb.

  • Nagyon sokat beszélgetünk a játékosokkal, sőt rendre olyan közös filmnézéseket is tartunk, melynek témája, miként lehet “emberfeletti” teljesítményt produkálni a győzelem érdekében. Mikor már nem a tudás, hanem az akarat, a fizikai fájdalom elviselése, a mindent elsöprő győzni akarás dönt – árult el egy kis kulisszatitkot is a heti munkáról vezetőedzőnk, Huszák Géza.

Talán ebből is merített erőt például a DEAC elleni összecsapáson Farkas János, akit úgy lekönyököltek hátulról az első félidőben, hogy fájdalomcsillapítót kellett  bevennie, de nem akart lejönni a pályáról.

  • Az biztos, a tavaszi idényben remek formában futballozó Ludasi Martinra nem számíthatunk Putnokon, miután a varratokat is csak a jövő hét végén veszik még ki a lábából. Farkas János játéka is kérdéses, hiszen mint hétfőn kiderült, enyhe agyrázkódást szenvedett Ramos könyökösétől. Ugyanakkor viszont visszatérhet a keretbe a sárga lapos eltiltását letöltő Süttő Attila.

A vasárnap 13 órakor kezdődő bajnoki találkozót a rendkívül rutinos, NB I-ben és NB II-ben is évek óta foglalkoztatott Veizer Roland vezeti, segítője Kövér Tamás és Szabó Ferenc lesz.