Ludasi Martin műtét után már lábadozik

Hétfő óta Ausztriában edzőtáborozó keretünk – bármennyire is szerette volna vezetőedzőnk – sajnos nem teljes. Bár több próbajátékos is Niederöblungban készül Arany László irányításával, ám akadnak olyan játékosaink, akik különböző okok miatt nem tarthattak a csapattal.

  • Ludasi Martin már az előző szezon utolsó meccsét is kénytelen volt kihagyni hasi fájdalmak miatt – tudtuk meg klubunk elnökétől, dr. Gottdiener Lajostól. – Kiderült, hogy lányéksérvvel műteni kell. Az orvosi beavatkozás június elején meg is történt, s bár középpályásunk felépülése jól halad, jelenleg csak könnyített futóedzéseket végezhet, melyet Jászberényben végez. Hevesi-Tóth Tamás sem tartott a gárdával, számára családi okok miatt adtunk felmentést az edzőtábor alól, de természetesen otthon elvégzi a rá kirótt edzéseket. Két fiatalunk, Csúzz Martin és Polák Gergő térd-, illetve Achilles-ín sérülés miatt jelenleg maródi, így felesleges lett volna kiutaztatni Ausztriába.

A felnőtt keretünk tagjai mellett ugyanakkor U19-es csapatunk is Niederöblungban készül az őszi idényre, így létszámhiányra nem panaszkodhat szakmai stábunk.