Lezárhattuk volna a meccset …

Mint köztudott, csapatunk a hétvégén 2-1-es vereséget szenvedett a tavaszi idény rangadóján a Tiszakécske ellen. A kilencven percről csapatunk kapitányát, Szőllősi Ferencet faggattuk.

Alakulhatott volna másként is ez a meccs …

  • Így igaz, hamar megszereztük a vezetést, s a későbbiekben is voltak komoly lehetőségeink. Mit ne mondjak, például a tizenegyes. De hát van ilyen, sajnos kihagytuk, talán ez volt az első tizi, amit Süti elhibázott. Ettől függetlenül, lezárhattuk volna a mérkőzést, nem tettük, s ezért súlyos árat fizettünk. Pedig én ott pályán nem éreztem azt, hogy benne lenne a meccsben a vendégek egyenlítése. A győztes gólukról már nem is beszélve …

Az elmúlt években jó néhány szépségdíjas Szőllősi-gólt láthattunk már, s ez a mostani is az emlékezetesek közé kívánkozik.

  • Köszönöm, tényleg nagy gól volt. Mikor Deli Márió bepasszolta a labdát, elég messze álltak tőlem a védők, így volt időm tolni rajta egyet, majd izomból ellőttem. Jól eltaláltam, erő is volt benne, jó helyre is ment, így nem igazán volt esélye a kapusnak. Sajnálom, hogy nem ért pontot, többet érdemeltünk volna a vereségnél.

Mint csapatkapitány, hogy látod, a téli átalakulás után milyen ez az új JFC?

  • Az összkép mindenképpen kedvező számomra, függetlenül attól, hogy csak két pontot szereztünk. A Kisvárda ellen mi domináltunk, mégis csak iksz lett a vége, Cegléden 4-5 óriási ziccert elhibáztunk, de a kiállítás után, tíz emberrel is egyenlíteni tudtunk. Most vezettünk, tizenegyes rontottunk, majd az utolsó percekben kikaptunk. Ha eredményekben nem is mutatkozik meg egyelőre, van fantázia ebben a gárdában. Hiszem, hogy hamarosan mindez győzelmekben is megmutatkozik.

Csapatunk a bajnokság következő fordulójában Balassagyarmatra látogat.

Be the first to comment

Leave a Reply