Levél a Jézuskához …

Kedves Jézuska!

Közeledve a Szentestéhez, mit is írhatnék neked, mit is kérhetnék tőled … Az elmúlt esztendő meglehetősen vérzivatarosra sikeredett. Nem csak nálunk. Világszerte. A járvány okozta nehézségek megbénították a világot, emberek milliói hunytak el a vírus következtében. Ezekután nem csoda, ha a sport háttérbe szorult. Itt Jászberényben is.

Már nem az volt a legfontosabb kérdés számunkra sem, nyer-e csapatunk a hétvégén, hanem hogy megússzuk-e a betegséget, hogy a Covid megkíméli-e szeretteinket. Persze amint a járvány engedte, azonnal visszatértünk a pályára és igyekeztünk elfelejte(t)ni ezt a rémálmot.

Így visszatekintve a 2020-as esztendőre, talán közeljárok az igazsághoz, ha azt mondom, egészen jó voltam. Legalábbis az elmúlt évekhez viszonyítva. Túléltem a gazdasági nehézségeket, nem nyafogtam a megszorítások miatt, a pályán pedig még a pártatlan szakembereket is megleptem teljesítményemmel. Bár a bajnoki rajt előtt későn állt össze keretem, mégis olyan őszt produkáltam, amilyenre régen volt példa. Sorozatos győzelmeimnek köszönhetően a második helyről várom a jövő évi folytatást, miközben idegenben legyőztem a listavezetőt, az aranyérem toronymagas favoritját. 

Akár elégedett is lehetnék tehát 2020-szal, mégsem vagyok az … Hiányzik a futball igazi “arca”, az a légkör, mely a megye háromtól a BL-döntőig bármely meccset jellemez: a szurkolók jelenléte, hangos lelátói buzdítása, fanatizmusa …

Tehát azt kérem tőled kedves Jézuska, vess véget az idei  rémálomnak, tereld vissza az életet a rendes kerékvágásába, hogy visszatérhessen hozzánk is tizenkettedik játékosunk: a SZURKOLÓ. Mert velük kerek, velük egész a Jászberényi FC.

Kedves Jézuska! Köszönöm ha elolvastad levelem, s ezúton kívánok neked és minden ismerősömnek, barátomnak Áldott, Boldog Karácsonyt és Egészségben, Sikerekben Gazdag Új Évet!

Jászberényi FC

Be the first to comment

Leave a Reply