Lassan utolérik magukat korábbi sérültjeink

Nem elég, hogy a nyáron teljes átalakuláson ment keresztül keretünk, a szezon elején olyan sérüléshullám söpört végig játékosainkon, hogy akadt olyan mérkőzésünk, mikor csupán hárman vártak csereként a bevetésre. Sérültjeink állapota szép lassan javult az elmúlt időben, így hamarosan kiegészülhet a keret.

Nem akarom elkiabálni, de nemcsak, hogy felépült hiányzóink nagy része, de lassan utol is érik önmagukat – felelte honlapunk érdeklődésére vezetőedzőnk, Gelei Károly. – Éppen az ő érdekükben szerveztünk edzőmérkőzést egy BLASZ-csapat ellen tegnapra, hogy ne csak edzéseken, de meccs-szituációkban is lássuk, hol is tartanak. A fővárosi gárda ellen nem is az eredmény volt az elsődleges (egyébként nyertünk 7-0-ra), hanem, hogy játéklehetőséget, meccsterhelést kapjanak az eddigi hiányzóink, a fiatalok, illetve a bajnokikon kevesebb szerephez jutók.

Öt forduló telt el a bajnokságból, de mintha még mindig nem tisztázódnának az erőviszonyok …

Ne is mondja. Csak egy meccsnyire vagyunk az első, ám ugyanakkor mindössze négy pontra az utolsó helytől. Rendkívül kiegyenlített a mezőny, lehetetlen esélyekről, esélyesekről beszélni. Egy, egy jól vagy éppen rosszul sikerült meccsel az élmezőnybe, illetve a sereghajtók közé lehet kerülni.

Sűrű hét elé nézünk …

Vasárnaptól hét nap alatt három meccset vívunk és utazunk több száz kilométert. Hét végén fogadjuk a tavasszal még NB II-es Cigándot, szerdán elutazunk a határközeli, Ibrányba Magyar Kupa-találkozóra, szombaton pedig a mostanáig listavezető Putnok vendégei leszünk, újabb hosszú buszozás után, Múcsonyban.