Küzdenitudásból jelesre vizsgáztunk: Cegléd-Jászberényi FC 2-2 (1-0)

Az NB III-as bajnokság tizenharmadik fordulójában, vasárnap délután a szomszédos Cegléd együttesének vendége volt csapatunk.

Vezetőedzőnk, Német Gyula ezúttal nem számíthatott az eltiltott Süttő Attilára, valamint a kispadra ültette Király Olivért, s László Krisztiánnak, illetve Szabó Tamásnak szavazott bizalmat a rangadón.

Cegléd-Jászberényi FC 2-2 (1-0)

Cegléd, 300 néző, vezette: Kovács Gábor (Szvetnyik Bence, Marozsán Gábor)

Cegléd: Tulipán – Lukács (Kelemen, 85.), Bagó, Bodó, Pesti, Kovács L. (Makrai, 78.), Kun, Juhász (Szilágyi P., 58.), Takács, Szász, Markó. Edző: Schön László.

JFC: Miski – Szemere (Szanku, 83.), Lakatos B., Lakatos G., Ludasi – László (Balogh B., 52.), Szabó T. (Király O., 55.) – Gresó, Sándor I., Szöllősi – Pálinkás. Edző: Német Gyula.

25. perc: Kovács futott be egy labdát az alapvonalnál, pontosan centerezett, középen érkezett Kun és a hálóba passzolt, 1-0.

68. perc: Takács forintos labdája után egykori játékosunk, Lukács Richárd került óriási helyzetbe, elhúzta a labdát Miski Zoltán mellett is, majd az üres kapuba gurított, 2-0.

76. perc: Sándor bal oldali szöglet után Lakatos Gergő mesteri mozdulattal fejelt a léc alá, visszahozva ezzel reményeinket, 2-1.

88. perc: Gresót buktatták az alapvonal közelében, tizenegyes! A büntetőt Gresó Mátyás úgy bombázta a hálóba, hogy a labda a felső lécről vágódott kapuba, 2-2.

Ugyan az első félidőben is megvoltak a helyzeteink, de igazából ekkor a hazaiak elképzelése szerint alakult a mérkőzés képe. A második bekapott gól után aztán varázsütésre elkaptuk a ritmust, s nem csak szépítettünk, de teljesen megérdemelten egyenlítettünk is a hajrában. Rangadóhoz méltó csatát vívott a két együttes, melyen küzdenitudásunknak köszönhetően rászolgáltunk az egy pontra.