Különösen fájó, hogy akaratban múltak felül minket az újvárosiak

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bár egy vereség mindig kellemetlen érzéssel tölt el játékost, szurkolót egyaránt, vasárnapi kudarcunk most különösen fájóra sikeredett …

  • Ki lehet kapni, de nem így – kezdte mérkőzés utáni értékelését csapatunk vezetőedzője, Arany László. – Az sem sem örömteli, ha egy jobb csapattól szenvedünk vereséget, de azt végképp nem tudom elfogadni, ha akaratban múlnak felül minket. Márpedig most ez történt. A Tiszaújváros egyszerűen jobban akarta a sikert, mint mi. A felkészülési meccseken soha nem ívelgettük fel céltalanul a labdákat, megpróbáltunk játszani, most azonban használhatatlan labdákkal próbáltuk tömni támadóinkat. Középpályásaink egyszerűen meg sem próbáltak játszani, nem kerültünk az ellenfél védelme mögé, a lepattanó labdákra soha nem értek oda … És még sorolhatnám. Tegnap kielemeztük a mérkőzést, mindenki tisztában van vele, még egyszer nem nyújthatunk ilyen gyatra teljesítményt.

A bajnokság következő fordulójában szombaton lép pályára csapatunk, akkor a Cigánd otthonában próbálhatjuk meg kiköszörülni a múlt heti csorbát.