Kórház a város szélén …

Nincs könnyű helyzetben vezetőedzőnk, Német Gyula. A téli átigazolási időszakban egyébként is szűkebb lett a keret, a szerda esti edzőmeccs után pedig immár hét(!) játékosára sem számíthat sérülés miatt.

A legrégebben Szanyi Krisztián hiányzik, akit még a tavalyi év közepén műtöttek meg keresztszalag-szakadással. Az elmúlt hetekben már a csapattal edzett, ám a labdás gyakorlatokat még külön végezte. Mára azonban bevizesedett a térde – vélhetően a műfűnek köszönhetően -, így továbbra sem állhat a szakmai stáb rendelkezésére.

A Szolnokról érkezett Ágoston Kristóf másfél hete van kényszerpihenőn, még mindig nem sikerült kimasszírozni a lábából azt a csomót, mely a fájdalmat okozza. Drávucz Milán biztatóan mutatkozott be az első felkészülési meccseken, ám most már hetek óta fájlalja a térdét, így tulajdonképpen kihagyta a teljes felkészülési időszakot. Balogh Bálint még Kecskeméten szenvedett húzódást, szerencsére már elkezdhette az edzéseket, s a csapattal gyakorol. Ludasi Martin szombaton egy rossz mozdulat következtében dőlt ki a sorból, kezelésre jár, felépülése több hetet is igénybe vehet.

A tegnapi, Gyöngyös elleni meccsen a 16 éves Borbás Martin tompítás nélkül esett a vállára. Rögzítőkötést kapott, egy hét múlva kell visszamennie az orvoshoz ellenőrzésre. Borics Levente rúgást kapott a bokájára, mely még a mérkőzés alatt bedagadt. A jegelésnek köszönhetően már javult az állapota, remélhetően néhány nap múlva elkezdheti az edzéseket.

Csapatunk szombaton 11 órakor, Taksonyban lép pályára.