Kölcsönkapussal Dabason …

Mint köztudott, a szerdai, dunaújvárosi felkészülési meccsünket kénytelenek voltunk lemondani az öltözőnkön végig söprő influenza-járvány miatt, s kérdésessé vált, hogy szombaton pályára tudunk-e lépni a következő tervezett találkozón.

  • Lesz meccs Dabason – jelentette ki kérdésünkre határozottan csapatunk vezetőedzője, Huszák Géza. – Hétfőn, kedden csak nyolc mezőnyjátékosnak vezényeltem edzést, így muszáj volt lemondani az újvárosi mérkőzést. A betegek lassan gyógyulnak, tegnap már tizennégyen jelentek meg a gyakorláson, így mindenképpen pályára lépünk NB III-as riválisunk otthonában. A legégetőbb problémát jelenleg a kapuskérdés okozza, ugyanis Menczeles Iván kezéről kilenc hét után csak hétfőn veszik le a gipszet, Miski Zoltán arcüreg-gyulladással ágyban fekvő beteg, míg ifikapusunk, Kovács Tamás megsérült a napokban, térdműtét vár rá. Ha minden jól megy, Balajcza Szabolcsnak köszönhetően Újpestről kaphatunk gyors segítséget, aki U19-es kapusát talán “kölcsönadja” a hét végére.

Az NB III Közép csoportjának ötödik helyén telelő Dabas elleni felkészülési mérkőzés szombaton 10 órakor kezdődik a Pest megyei gárda sporttelepén.