Kiszakadhatna a gólzsák …

Vasárnap 14 órakor, Füzesgyarmaton, a Lázár Gyula Sporttelepen lép pályára csapatunk a bajnokság huszonharmadik fordulójának mérkőzésén. A találkozót Práth Dávid vezeti, segítői Sztányi Tibor és Vilmányi Simon lesznek.

Két meccs, nulla pont … Elég lehangoló az eddigi tavaszi eredményünk, pedig a felkészülés alatt egészen biztató teljesítménnyel rukkolt ki csapatunk. Ami bizakodással töltheti el szurkolóinkat, hogy a játékunk egyszer sem tűnt kilátástalannak. A helyzeteink mindkét meccsen, a Hidasnémeti és a Putnok ellen is megvoltak, csak éppen a ziccerek kihasználásával álltunk hadilábon.

Ahogy a Mágus, azaz Verebes József mondta hajdanán: valaki egyszer belefut a késbe … Nos a magunk részéről reméljük, hogy minderre előbb és nem utóbb kerül sor.

Sérülés, eltiltás nem nehezíti Német Gyula vezetőedző dolgát, így az általa vélt legerősebb tizenegy futhat ki a pályára Füzesgyarmaton. Vendéglátónknál ugyanakkor hiányozni fog a védelem oszlopa, a gárda talán legrutinosabb játékosa, Raducu Sorin.

(Fotó: Agócs László)

Be the first to comment

Leave a Reply