Kiegyenesedtek a sorok Gyöngyösön

A hét végén megkezdjük az idei tétmeccsek sorozatát. Vasárnap 14.30-kor a Gyöngyösi AK együttesét fogadjuk bajnoki mérkőzésen.

A zöld-fehér alakulat nehéz napokon van túl, sokáig riasztó hírek keringtek a zuhanyhíradóban az együttesről. A vészmadarak még azt is felvetették, hogy az anyagi gondok miatt akár vissza is léphet a gárda a bajnokságtól. Nos, szerencsére mindez nem következett be, sikerült rendezniük a sorokat. Mi több, még új játékosokat is igazolt a klub.

Visszatért Gyöngyösre a korábban éveket a GYAK-nál töltő, az ősszel a Lőrinciben futballozó Tatár Roland, valamint a szintén NB III-as Egerben szerepelt Czéh Márton. A harmadosztály Közép csoportját erősítő RKSK 26 éves bal oldali középpályása szintén a Heves megyei együtteshez szerződött. Tóth Olivér a Vasas Kubala Akadémián nevelkedett, az őszi idényt Salgótarjánban töltötte, s jobbhátvédként számíthat rá a szakmai stáb.

Ugyanakkor távozott a klubtól Ficzere Bence (Ózd), Lizák Bence (Sényő), Dávid Róbert (Mándok) és Horváth Marcell (Szeged).