Ki-ki meccsen szereztünk három pontot

A hét végén bravúros idegenbeli győzelmet aratott csapatunk, s ezzel felzárkózott a közvetlen élmezőny mögé a táblázaton. A 2-1-es eredmény szoros meccset sejtett, hogy mennyire volt kiélezett csata, arról vezetőedzőnket faggattuk.

  • A Nyírbátor vendéglátóként a “nemszeretem” ellenfelek közé tartozik a legtöbb NB III-as csapat számára, megmondom őszintén, nekünk sem számít a kedvenc riválisunknak a szabolcsi alakulat – felelte érdeklődésünkre Arany László. – A táblázaton egyetlen ponttal állt előttünk házigazdánk, így igazi ki-ki meccsre készültünk. Nem is csalódtunk, roppant kiélezett, küzdelmes találkozón vagyunk túl. Úgy gondolom, két egyforma csapat mérte össze erejét, s ebből helyzeteink alapján megérdemelten, mi jöttünk ki jobban.

Nem indult jól a kilencven perc …

  • … és akkor még enyhén fogalmaztunk. Az első percben azonnal elveszítettük csapatkapitányunkat, Mile Krisztián, de gyorsan sikerült lereagálnunk a helyzetet. Több helyzetet dolgoztunk ki az egész mérkőzésen, akadtak tizenegyes-gyanús szituációk az ellenfél kapuja előtt, s ami döntő, mi szereztük a meccs első gólját. Attól kezdve zártabbá tudtuk tenni védekezésünket és nagyobb területünk nyílt a kontrákra. A szünet után gyorsan megdupláztuk előnyünket, s bár a hazaiak a hajrá kezdetén szépítettek, egyenlíteniük nem sikerült.

A Nyírbátor után újabb nehéz meccs vár csapatunkra vasárnap.

  • Sőt, talán az egész szezon legnehezebb találkozója, hiszen a Monor kimagaslik az NB III-as mezőnyből, ráadásul immár “albérletben”, Gyöngyösön fogadjuk a listavezetőt. Fontos lenne, hogy jó eredményt érjünk el ellene!

A vasárnapi találkozó 16.30-kor kezdődik a gyöngyösi Kömlei Károly Sporttelepen.