Ki jön és ki távozik?

Minden felkészülési időszak egyik legnépszerűbb témája szurkolói körökben: ki jön és ki megy a kedvenc csapatból. Nincs ez másként Jászberényben sem …

– Túl sok konkrétumról nem tudok, illetve nem akarok beszámolni – felelte honlapunk érdeklődésére klubunk szakosztály igazgatója, Tóth János. – Az már nem titok, hogy két hétig csapatunkkal készül az egykori utánpótlás és felnőtt válogatott játékos, Takács Zoltán, s amennyiben kölcsönösen elnyerjük egymás tetszését, leülünk tárgyalni. Azt is nyilvánosságra hoztuk, hogy két hétig Cegléden készül Marcsek Ákos, s ha meggyőzi a Pest megyei gárda szakvezetőjét, Nagy Mihályt, elkezdődhet az alkudozás. Az NB II-es együttes akár játékossal is fizethet védőnkért.

További érkező, távozó?

– Tárgyaltunk a legutóbb Tatabányán szerepelt, néhány éve nálunk is megfordult Kiss Károllyal, ám olyan igényei voltak, melyet nem tudunk, de nem is akarunk teljesíteni. Rajta kívül még négy játékossal vagyunk kapcsolatban, közülük kettőt szeretnénk megszerezni. Hogy ki lesz az a kettő, talán a hét végéig eldől. Addig viszont a távozók sorsa is kérdéses, hiszen minden azon múlik, kivel sikerül megegyeznünk.

Csapatunk a héten már gőzerővel készül a tavaszi idényre, kedden és csütörtökön is két edzést vezényel szakmai stábunk, szombaton pedig felkészülési meccsen is pályára lépünk Hatvanban.