Két pontot faragtunk hátrányunkból

A hét végén a huszonhetedik forduló mérkőzéseit rendezték meg a harmadosztályú labdarúgó bajnokság Keleti csoportjában. Mint köztudott, csapatunk magabiztos győzelmet aratott az idegenlégiósokkal alaposan megerősített kis-Újpest ellen, s mivel a listavezető Kazincbarcika hazai pályán megbotlott az MTK II ellen, két pontot faragtunk hátrányunkból.

A dobogó harmadik fokán tanyázó Monor a hajrában begyötört góllal csikarta ki otthon a három pontot a kieső helyen álló Debrecen II ellen. Az RKSK hazai pályán szenvedett vereséget a 17. Hajdúböszörmény, s ez negyedik helyébe került. A Salgótarján nagy csatában “lebirkózta” a Putnokot, míg a Nyírbátor a REAC-ot. A kiesés elől menekülő Hatvan megállította a tavasszal menetelő Tállyát, a BKV fontos meccsen szenvedett vereséget az ESMTK-val szemben, míg a kis-Diósgyőr legyőzte a Tiszaújvárost.

Eredmények: Kazincbarcika-MTK II 1-1, Monor-Debrecen II 1-0, Nyírbátor-REAC 1-0, RKSK-Hajdúböszörmény 1-2, Diósgyőr II-Tiszaújváros 1-0, Salgótarján-Putnok 1-0, Hatvan-Tállya 2-1, BKV Előre-ESMTK 1-3.