Két meccs, két gól, plusz egy tizenegyes

A bajnoki rajt előtti utolsó pillanatban érkezett csapatunkhoz a 28 éves Hodgyai László. Az erdélyi támadó ugyan már több évet eltöltött a hazai bajnokságban, hiszen 2012 és 17 között megfordult a Ferencvárosban, a Soroksárban, illetve az Aqvital FC Csákvárban is, ám az elmúlt két esztendőben a romániai Csikszeredát erősítette.

hodiAz első fordulóban, Tiszaújvárosban a megfelelő játékengedély hiányában még nem is léphetett pályára. Múlt vasárnap viszont már ott volt a kezdők között a Sajóbábony elleni hazai bemutatkozás alkalmával, s bár gólt még nem szerzett, kiállíttatott egy vendégvédőt és kiharcolt egy tizenegyest – melyet Albert Ádám értékesített -, azaz hathatósan közreműködött kiütéses győzelmünkben.

Szerdán aztán a már a kapuba is betalált. Első idegenbeli meccsén, az NB I-es kerettagokkal felálló Kisvárda II ellen már a 2. percben megadta a meccs alaphangulatát azzal, hogy korán előnyhöz juttatta csapatunkat, majd miután a hazaiak egyenlítettek, még a szünet előtt ismét bevette a szabolcsiak kapuját. Együttesünk végül el is hozta a három pontot Kisvárdáról és győzelmének köszönhetően fellépett a dobogó alsó fokára.

Két meccs, két gól, egy, egy kiharcolt tizenegyes és kiállítás. Nem rossz mérleg. Vasárnap, a Cegléd elleni rangadón elkélne a hasonló folytatás …