Két játékostól elköszöntünk, pénteken este játsszunk Gyöngyösön

Tegnap kora délután remek játékkal magabiztos, 3-1-es győzelmet arattunk az NB II-es Szolnoki MÁV otthonában. A próbajátékosok “helyzetéről” klubunk elnökét faggattuk.

  • A négy próbázó közül kettőtől elköszöntünk, eggyel megállapodtunk – foglalta össze tömören dr. Gottdiener Lajos. – Al Hussein Mohamaddal és Nagy II. Richárddal abban maradtunk, hogy nyáron visszavárjuk őket, most azonban nem tudnánk elég lehetőséget biztosítani számukra. Patócs Richárddal viszont megegyeztünk, őt szeretnénk átigazolni a Jánoshidától.

A találkozón látottakról vezetőedzőnk beszélt a ma délelőtti edzés előtt.

  • Kimondottan biztató volt a játékunk – vélekedett Arany László. – Úgy látom, most már játékosaink is érzik, amennyiben fizikailag rendben vannak, az visszaköszön az eredményességben. Sokkal gyorsabbak voltunk házigazdáinknál, a három gólon kívül több helyzetünk is volt. Számomra most elsősorban nem is az eredmény számított, hiszen inkább edzésként fogtam fel a találkozót, de jó volt látni magabiztos játékunkat.

Változott a hét végi felkészülési meccsünk időpontja: a tervezett szombat helyett pénteken 17.30-kor lépünk pályára Gyöngyösön. Szombatra szabadnapot kapnak játékosaink, majd vasárnap csapatépítő program lesz.