Két gól és emberelőny ellenére: DEAC-Jászberényi FC 2-2 (0-2)

Ma kora délután, a harmadosztályú labdarúgó bajnokság tizennegyedik fordulójában, Debrecenben lépett pályára csapatunk. A rossz passzban lévő hajdúsági gárdához egyértelműen győzelmi reményekkel utaztunk.

DEAC-Jászberényi FC 2-2 (0-2)

Debrecen, 200 néző, vezette: Újhelyi Tamás (Berényi Ákos, Pipicz Norbert)

DEAC: Csúri – Nagy Z., Vékei (Nagy A., 75.), Mócsán, Kincses (Kovács M., 55.) – Karikás, Katona, Sós, Balogh K. – Nagy D., Csörgő (Szarka, a szünetben). Vezetőedző: Sáfár László.

Jászberény: László, Turi, Hevesi-Tóth, Fejes – Lékó, Mile, Tisza (Szilágyi N., 86.) – Nagy R., Bálint (Ludasi, 59.), Wágner (Lukács R., 76.). Vezetőedző: Arany László.

5. perc: Fejes szögletét, Mile megcsúsztatta, Nagy Richárd pedig középről, 5 méterről a hálóba stukkolta, 0-1.

26. perc: Fejes újabb remek szögletét, Hevesi-Tóth lefejelte, érkezett Túri Dániel és 4 méterről  hálóba passzolta a labdát, 0-2.

65. perc : Fejes János szabadrúgását a kapufa hárította.

70. perc: Tisza Kálmánt sárga lapot érően buktatta Nagy Zoltán, s mivel ez a második volt neki, a játékvezető a hazaiak játékosát.

71. perc: A felezővonalnál labdát vesztettünk, Nagy Dávid pedig köszönte a lehetőséget és a kapuig sétált vele, 2-1.

81. perc: Jobb oldali szabadrúgás beívelés után Katona Tamás a hálóba fejelte a labdát, 2-2.

Az első félidőben el kellett volna a dönteni a meccset. Nem tettük, s ez megbosszulta magát. Bár az utolsó húsz percben emberelőnyben játszottunk, hagytuk kiénekelni a sajtot a szánkból, a hazaiak tíz emberrel is ledolgozták kétgólos hátrányukat.