Két csapat már visszalépett …

Question Mark. 3D. 3d small people - complicated question

Ahogy korábban jeleztük, a Magyar Labdarúgó Szövetség csak a nevezések beérkezése, illetve elfogadása után dönt a három NB III-as csoport beosztásáról. Nos, akár az elmúlt években, ezúttal sem megy zökkenőmentesen a 48 csapatos mezőny kialakítása …

Az már a tavaszi idény második felében köztudomású lett, hogy az MTK megszünteti a Keleti csoportban szerepelt második számú csapatát és legtehetségesebb fiatal játékosait átirányítja a bajnokságot nyert, ősztől az NB II-ben szereplő Monor gárdájához. Éppen ezért a múlt heti osztályozón elszenvedett kiesést követően is örömtüzek gyúltak az SBTC háza táján, lévén a feltöltési rangsor első helyezettjeként várhata az MLSZ felkérését a harmadosztályban való indulásra.

Mára viszont az is kiderült, hogy az NB II-ből sereghajtóként kiesett Soproni VSE nem tudta rendezi jókora adósságát a határidő lejártáig, így nem indulhat az NB III-ban. Helyén a legjobb kieső, a Nyugati csoport tizenharmadik helyezettje, a THSE-Szabadkikötő együttese kaphat rajtengedélyt a szövetségtől.