Kedves jászberényi és jászsági labdarúgók!

Örömmel tudatom veletek, hogy a minőségi labdarúgás megteremtéséhez már minden infrastrukturális feltétellel rendelkezünk: Mi kezeljük a pályákat az öltözőket és 2013. július 1-jétől minden korosztályunk elsőbbséget fog élvezni a pályák és az öltözők használatában.

Új műfüves pálya is épül, amelyet télen befedünk és minden hozzánk igazoló játékos számára ideális körülményeket biztosítunk a labdarúgóvá váláshoz.

Egyesületünkben kiváló szakemberek keze alatt fejlődhetnek labdarúgóink, a felnőtt csapatot Vígh Tibor és Lukácsi Antal, a női csapatot Panyi Csaba irányítja, az U21-es korosztály edzője Besenyi Gábor, U13 Ládi József, U11 Fejes AttilaHűvös Attila, U10 Kiss Csaba, U9 Boros Tibor, U8 Németh Gyula, U7 Lukácsi Lóránt.

Az U21 csapatunkban szereplőknek rendszeresen lesz lehetősége, hogy a jászberényi felnőtt csapattal eddzenek, és aki megüti a mércét, az be is mutatkozhat majd a nagycsapatban! A korosztálynak tagdíjat sem kell fizetni, sőt a legjobbakkal szerződést kötünk.

Az U17-es csapat tagjait most toborozzuk, a hozzánk igazolók az első évben 50 %-os tagdíj kedvezményben részesülnek! 

Gyertek minél többen hozzánk, hiszen aki minőségi labdarúgást, nyugodt stabil alapokat, kiváló szakmai munkát, korrekt elszámolást akar, annak köztünk a helye!
Aki komoly célokat tűz maga elé, és nem elégszik meg a langyos vízzel, annak köztünk a helye!

Mögöttünk a város, az önkormányzat és a szurkolók, előttünk pedig a korlátlan lehetőségek! Mindenkit várunk!

Dr. Gottdiener Lajos elnök, Jászberény jegyzője

Be the first to comment

Leave a Reply