Kecskeméten lesz a Magyar Kupa-meccs

Mint köztudott, csapatunk óriási bravúrt végrehajtva, 2-1-re legyőzte és ezzel kiverte a Magyar Kupából az NB II-es Mosonmagyaróvár együttesét. A következő fordulóban még nagyobb “halat” sikerült kifognunk. Október 31-én (szerdán) a 2017-es élvonalbeli bajnokot, a Honvéd gárdáját fogadjuk. Hogy hol, az egészen mostanáig kérdéses volt …

A saját pályánkon zajló felújítási munkálatok miatt lassan egy esztendeje már a gyöngyösi Kömlei Károly Sporttelep számít az otthonunknak. Igen ám, de a pályát nekünk “albérletbe” kiadó Gyöngyösi AK is sikerrel vette az előző kupafordulót, s mivel az NB I-es Kisvárdával találkozik a következő körben, otthon fogadhatja ellenfelét.

Ezek után kénytelenek voltunk új helyszín után nézni. Próbálkoztunk Szolnokon, Monoron, Albertirsán és még ki tudja hol, de különböző okok miatt végül Soroksáron és Kecskeméten volt olyan fogadókészség, mely alapján tárgyalóasztalhoz ülhettünk.

  • Kecskeméten szívesen látják csapatunkat, s vidéki városról lévén szó, talán még többen is szurkolnak majd nekünk, mint a Honvédnak – indokolta a választást klubunk elnöke, dr. Gottdiener Lajos. – A kiírás értelmében, mivel akár 2×15 perces hosszabbításra, illetve tizenegyesrúgásokra is sor kerülhet, 12.30-kor kezdődik a kupameccs. Tisztában vagyunk vele, hogy ez nem egy szurkolóbarát időpont. Ha megoldható, szeretnénk villanyfényes meccset rendezni.

Ez irányban még zajlanak a tárgyalások, amint pont kerül az ügyre, azonnal tájékoztatjuk szurkolóinkat.