Kecskeméten, a stadionban …

A jelek szerint átszaladt az influenzajárvány csapatunk tagjain, s immár nincs olyan játékos a keretben, aki betegség miatt hiányozna. Maródi sérültjeink közül Birtalan János és Lakatos Béla egyelőre szigorú pihenőn vannak, ám az egy hete bokasérülést szenvedett Herczeg László ma már megpróbálkozik az óvatos mozgással, míg a kapus Menczeles Iván a többiekkel együtt végzi a gyakorlatokat, csupán műtött kezét nem használhatja.

Mindez egyben azt is jelenti, hogy keretünk – az új szerzemény Albert Ádámmal kiegészülve – többé, kevésbe teljessé vált, így nincs akadálya, hogy szombaton újabb felkészülési meccsen lépjen pályára. Akárcsak a nyári bajnoki rajt előtt, ezúttal is megmérkőzünk a nagy múltú, jelenleg az NB III-ban szereplő Kecskeméti TE gárdájával.

  • A szombaton 14.30-kor kezdődő találkozóra a kecskeméti stadionban kerül sor – tudtuk meg csapatunk technikai vezetőjétől, Pikó Attilától. – Az eredeti megállapodás értelmében műfüvön lenne a meccs, ám vendéglátóink úgy nyilatkoztak, hogy a tavaszias időjárásnak köszönhetően elképzelhető, hogy a füvespályán rendezik meg a találkozót.