Jól sikerült tesztelés, négy játékos a folytatásban is csapatunkkal készülhet

A szerdai, csütörtöki edzés, illetve felmérés után ma délután már játéktudásukról is számot adhattak a tesztelésre érkezett játékosok. A 3×30 perces egymás közti játék során a közös munkába csak hétfőn bekapcsolódó Bojtor László és külön edző Túri Dániel kivételével valamennyi régi és új labdarúgó bizonyítási lehetőséget kapott. A közel tucatnyi próbázó közül végül négyet hívtak vissza a vezetők a hétfőn folytatódó felkészülésre. Az elmúlt évet az osztrák harmadosztályban töltő, szolnoki Háda Zoltán, a szintén a MÁV FC-ben nevelkedett, legutóbb Dabason szerepelt Nádházi Ákos, a jászberényi származású, a Videoton II-höz tartozó Szelei Donát, valamint az egykoron a portugáliai angol akadémián – a ma már válogatott – Nagy Ádámmal együtt pallérozódó Ivancsó Dávid teljesítménye nyerte el a vezetők tetszését. Rajtuk kívül a jövő héttől is csapatunkkal készül Szabó Tamás, aki a jászárokszállási kölcsön után visszatér klubunkhoz.

A hét elején három játékos már elkötelezte magát klubunkhoz: a szolnoki Kis Balázs (III. Kerület), a két éve már Berényben megfordult Lukács Richárd (Hajdúböszörmény), valamint a fővárosi Túri Dániel (ESMTK) érkezett a távozását korábban bejelentő Nyárasdi Zsombor (III. Kerület) és Herczeg László (RKSK) helyére.

A narancssárgák és citromsárgák összecsapása egyébként 2-2-es végeredménnyel zárult. A gólokat Tisza Kálmán és Háda Zoltán, illetve Lukács Richárd és Hevesi-Tóth Tamás szerezte.