Jókor, jó helyen …

Csapatunk a hét végén nagy küzdelemben, 1-0-ra legyőzte a Cegléd együttesét és sikerének köszönhetően előre lépett a táblázat második fokára.  A mindent eldöntő gólt Pálinkás Gergő szerezte …

  • Jókor voltam jó helyen, az érdem igazából Fekete Olivéré – fogadta gratulációnkat a rangadón aratott győzelmet követően gólszerzőnk. – A bal oldalról befelé cselezve teremtette meg magának a lövőpozíciót, s bátran el is vállalta a kínálkozó lehetőséget. Körülbelül 13-14 méterről lőtt kapura, a labdát ugyan védte a ceglédiek hálóőre, ám fogni nem tudta, s a kipattanóra én értem oda leghamarabb. Nem volt nehéz dolgom, csak az üresen tátongó kaput kellett eltalálnom. A győzelmünk lehetett volna magabiztosabb is, mert bár az első félidőben a vendégeknek is volt helyzetük, a vezetés megszerzése után bebiztosíthattuk volna győzelmünket. Mindegy, megdolgoztunk a sikerért, örülünk, hogy a rangadón itthon tartottuk a három pontot.

A második helyezett után vasárnap a listavezető vár ránk …

  • Így igaz, rangadót rangadó követ. És ez még nehezebbnek ígérkezik, hiszen idegenben kell pályára lépnünk. Megpróbáljuk nem túl izgulni a meccset, bármennyire is a Tiszakécske a bajnokság toronymagas favoritja. Az elmúlt években nem találkoztunk velük, hiszen a másodosztályban szerepeltek. Úgy gondolom, ha védekezésünk ugyan olyan stabil lesz, mint a Cegléd ellen, újabb bravúrt érhetünk el, hiszen támadásainkban mindig benne van a gólveszély.

Csapatunk vasárnap este villanyfényes meccsen lép pályára a Tiszakécske otthonában.