Jobb lett volna a pályán nyerni

Csapatunk a hét végén játék nélkül jutott a három bajnoki ponthoz, miután a Tiszafüred együttese betegségek és sérülések miatt feladta a találkozót. Hogy mennyire estünk ki a ritmusból, arról Süttő Attilát faggattuk.

  • Bízom benne, hogy semennyire. Ugyanakkor jó lett volna a pályán megszerezni idei első bajnoki győzelmünket, de hát a járvány közbeszólt – kezdte mondandóját balhátvédünk. – Kaptunk egy hosszabb hétvégi szünetet, így a heti felkészülési menetrenden nem kellett változtatnunk. Salgótarjánban szeretnénk végre valóban nyerni, a siker mindenkit megnyugtatna egy kicsit. Mert hiába nem volt rossz eddig sem a teljesítményünk, ám a győzelmek elmaradtak. Csapatunk lényegesen rutintalanabb, mint volt az ősszel, akad olyan fiatalunk, aki nem, hogy az NB III-ban nem szerepelt korábban, de még felnőtt meccse sem volt ezt megelőzően.

Azért a tarjáni meccs nem ígérkezik egyszerűnek …

  • Tisztában vagyunk vele, hogy a Stécé az életéért küzd, de nekünk is komoly célunk van. Szeretnénk megőrizni dobogós helyünket, ahhoz viszont kellenek a három pontok, hiszen a BVSC, a Füzesgyarmat és az Eger is ott akar lenne az első háromban.

Hogy állunk sérültekkel, eltiltottakkal?

  • Szanyi Krisztián már korábban kidőlt a sorból, viszont örömteli, hogy a napokban már megkezdhette a kondiedzéseket. Szőllősi Feri ugyanakkor meggyógyult, azaz nem lesz hiányzónk a hétvégén.

A bajnoki találkozó vasárnap 16.30-kor kezdődik Salgótarjánban.

Be the first to comment

Leave a Reply