Jó passzban van a kis-DVTK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vasárnap a huszonhetedik forduló mérkőzéseit rendezik meg az NB III Keleti csoportjában. Csapatunk az élvonalbeli Diósgyőr második számú együttesét fogadja a Sportpálya utcában, 17 órakor.

Nehéz évadot élnek meg idén a DVTK szurkolói. Első csapatuk az NB I-ben, a kis-DVTK a harmadosztályban táncol borotvaélen, s küzd a bent maradásért. A gárda jelenleg a tizenkettedik helyen tanyázik, öt ponttal megelőzve a már biztos kiesést jelentő tizennegyediket. Viszont még a tizenharmadik hely sem jelentene garanciát a jövő évi NB III-as szereplésre, lévén a három csoport leggyengébb 13. helyezettje is búcsúra kényszerül.

Az ősz gyalázatosra sikeredett a DVTK II számára, ám tavasszal szinte megtáltosodott az együttes. Utolsó hat meccséből csupán a Debrecen ellen kapott ki, ugyanakkor legyőzte a Sényőt, a Füzesgyarmatot, a Gyöngyöst és az Egert is, egy hete pedig döntetlenre végzett a listavezető Szolnok otthonában. Eltiltás miatt senki nem hiányzik vasárnap keretéből, így a lehető legerősebb tizenegyet küldheti pályára Vég Csongor edző.

Hogy milyen passzban van a piros-fehér legénység bizonyítja, hogy legutóbb Szolnokon két gólos hátrányból állt talpra, a pontot érő gólt Borsos Gábor a hosszabbítás perceiben szerezte.