Jó meccsel zártuk az évet

A hét végén véget ért a harmadosztályú labdarúgó bajnokság. Csapatunk – melybe hosszabb sérülés után most tért vissza Fejes János – ugyan 2-1-es vereséggel búcsúzott a 2017-18-as pontvadászattól, de vezetőedzőnk pozitívan értékelte a látottakat.

  • Úgy gondolom, hogy NB III-as szinten kimondottan jó kis meccset játszottunk az ESMTK otthonában – felelte honlapunk kérdésére Arany László. – Kikaptunk ugyan, de mindvégig partiban voltunk házigazdánkkal. Az első félidőben nekik, a másodikban nekünk volt több helyzetünk, de míg ők kétszer is betaláltak a kapunkba, mi csak egyszer zörgettük meg a hálót. Mindkét együttes igyekezett kicsiben focizni, így időnként látványos jeleneteknek lehettek tanúi a nézők. Az ESMTK nem véletlenül végzett a második helyen.

Csapatunk kedden este megtartotta évzáró vacsoráját, mától szabadságra mennek a játékosok. Az év értékelését – Arany László vezetőedzővel, dr. Gottdiener Lajos elnökkel, Mile Krisztián csapatkapitánnyal – az elkövetkező napokban olvashatjuk szurkolóink.