Jó csapathoz utazunk

Ugyan a hét végén befejeződött a harmadosztályú labdarúgó bajnokság őszi idénye, ez nem jelenti azt, hogy a csapatok megkezdhették téli pihenőjüket. Szombaton (és vasárnap) ugyanis megkezdődik számukra a tavaszi szezon. Legalábbis a 18. forduló összecsapásait még idén le kell játszaniuk.

– Nem vár könnyű feladat ránk a szombati évzáró összecsapáson – vélekedett a szombati találkozótól csapatunk vezetőedzője, Gelei Károly. – Ahhoz a REAC-hoz utazunk a fővárosba, amelyik közvetlenül mögöttünk tanyázik a táblázaton és nem titkolt célja, hogy júniusban az első helyen intsék le.

Eddig egyetlen kivétellel nincs okunk a panaszra, a rangadókon jól ment csapatunknak …

– Hát ez is rangadó lesz … Méghozzá nem is akármilyen. Kedden élőben láttam a fővárosiak Magyar Kupa-meccsét az NB I-es Mezőkövesd ellen, s bár 3-1-re kikaptak, azt kell mondanom, megizzadt az élvonalbeli gárda. Sőt, ha nem játszik több, mint egy félidőt emberhátrányban a REAC, még szorosabb lehetett volna. Így viszont a fizikai fölényben lévő borsodiak végül felőrölték házigazdáik erejét. Az viszont egyértelműen látszott, rutinos, jó csapat a Rákospalota, csak maximális koncentrációval, fegyelmezett játékkal lehet esélyünk ellene.

A szombati összecsapás 13 órakor kezdődik a Budai II. László stadionban.