Javítani kell idegenbeli mérlegünkön

A hét végén a tizenkettedik fordulóval folytatódik a harmadosztályú labdarúgó bajnokság. Csapatunk ezúttal idegenben, Miskolcon lép pályára a kis-Diósgyőr vendégeként. A vasárnap 13.30-kor kezdődő összecsapást Takács Ákos vezeti, segítői Benkő Róbert és Gavalla-Kulcsár Judit lesznek.

Nem lebecsülve vendéglátónkat, a bajnoki mérkőzés egyértelmű esélyese csapatunk, mely 15 ponttal szerzett eddig többet, mint a piros-fehér alakulat. Nem véletlenül nyilatkozott úgy vezetőedzőnk, Arany László, hogy három idegenbeli vereség után ezúttal már jó lenne pontokkal hazatérni. A DVTK II-ről túlzás lenne azt állítani, hogy jó formában várja a találkozót. Utolsó négy mérkőzéséből hármat elveszített, melyeken összesen 11 gólt kapott. Az élvonalbeli klubok “fakójánál” mindig kérdéses, hányan játszanak vissza az első keretből. Nos ezt most sem tudhatjuk, de tény, az elmúlt hetekben senkit nem adott vissza a II-be a DVTK spanyol vezetőedzője.

  • Reményeim szerint a hét végén már ott lesz a keretben Szöllősi Ferenc, aki sérüléséből felépülve immár a csapattal együtt dolgozott a héten – tájékoztatta honlapunkat Arany László. – Amennyiben azt a fegyelmezett, lendületes játékot hozzuk, mint legutóbb a Tiszaújváros ellen, haza hozhatjuk a három pontot.

A vasárnapi bajnoki összecsapásnak a DVTK-stadion ad otthont.