Jászberényi Futball Club

Kedves sportágkereső ifjú tehetségek!

Régóta álmodoztunk egy igazi KLUBRÓL, mely a közösségről, a gyermekek mosolyáról, öröméről, az élményekről, a barátokról és a barátságokról szól.

Ahol mindenki fontos, és mindenki hasznos tagja a közösségnek, mert tisztában van vele, hogy közösen tudunk igazán sikeresek lenni és sokkal nagyobb öröm ezt együtt megélni. Ahol minden különösebb aggodalom nélkül teljesen feloldódhatnak a barátságos versengésben –  a vereség félelme nélkül –  és a sportok, a labdarúgás mozdulatainak és technikájának állandó ismétlésében, mert élvezik és szeretik, amit együtt végezhetnek, a játékot. Ahol lelkesedést látunk a labda iránt, folyamatos mozgást, játékosságot, együttműködést, kreativitást, versengést, kötelességtudatot, kihívást, csibészséget, huncutságot, elszántságot, ünneplést, élvezetet, rajongást a mozgás iránt és rengeteg energiát. Ahol a gyermekek imádnak játszani, a labdarúgás, a sport által, egy vidámabb életet. Ahol az egyéni megoldásokat és a kreativitást díjazzák a futballban, és a gyerekek élvezik a rájuk váró feladatok megoldását és a kísérletezést. Ahol az edző példakép is egyben. A labdarúgás a legnemzetközibb, a legismertebb és a legnépszerűbb sport, de szociális esemény is egyben. A legjobb módja annak, hogy egy gyerek egy közösség meghatározó tagjává váljon, ha jelentkezik egy sportegyesületbe és elkezd aktívan sportolni.

 

A Jászberényi FC tagjának lenni ezért olyan életforma, ami elősegíti a társadalomba való beilleszkedést és együttélést, lehetőséget kínál a gyerekeknek, hogy naponta fejlődjenek, barátságokat építsenek ki, és jól érezzék magukat. Hozzászoktatják a gyermeket a rendszerességhez, a szociális kapcsolatok és viszonyok kialakításához, a siker és a kudarc feldolgozásához, a csapatszellem és az egymásrautaltság megéléséhez. Az álom megvalósulni látszik és ha akarod együtt álmodjuk!

Ismerkedj meg a Jászberényi FC tagjaival, életével, hétköznapjaival és eredményeivel. Nézegesd azt a tengernyi fotót és videót, a facebook, youtube és weboldalunkon, melyek közelebb visznek a mi világunkhoz.

Legyél rendszeres látogatónk, mi szeretettel várunk foglalkozásainkon, rendezvényeinken!

 

Gottdiener LajosGottdiener Lajos

Dr. Gottdiener Lajos (JFC Elnöke),

a JFC edzői és játékosai

facebook: jászberényifc

telefon: 06- 70/424- 5000

Be the first to comment

Leave a Reply