Szép munka volt: Jászberényi FC-Sajóbábony 6-1 (3-0)

Mes késő délután az újonc Sajóbábony volt csapatunk vendége az NB III maodik fordulójában. Vezetőedzőnk, Német Gyula ezúttal már számíthatott a tavaszról egymeccses eltiltást magával hozó és azt a nyitányon, Tiszaújvárosban letöltő Fekete Márkra is.

Jászberényi FC-Sajóbábony 6-1 (3-0)

Jászberény, 300 néző, vezette: Lovas László (Belicza Bence, Flinta Zoltán)

JFC: Bonica – Szemere (Szanyi, 70.), Torkos, Aranyos, Süttő – Lőrincz (Gergely, 55.) – Fekete O., Albert, Szöllősi, Pálinkás (Fekete M., 55.) – Hodgyai. Edző: Német Gyula.

Sajóbábony: Egyed – Patócs, Faggyas, Molnár M., Titkó, Varga K., Tóth I, Mikolka, Mezőssy, Matyi, Pataki Zs. Edző: Vígh Ferenc.

19. perc: Szemere nagy bedobása a tizenhatoson belül pattogott, érkezett Fekete Olivér és 6 méterről megszerezte a vezetést, 1-0.

41. perc: Pálinkás indította Albertet a jobb oldalon, az alapvonalról visszapasszolt labdát a feladó vágta a hálóba, 2-0.

45. perc: Fekete Olivért buktatták a tizenhatoson belül, üttő Attila magabiztosan értékesítette a megítélt tizenegyest, 3-0.

48. perc: Újabb tizenegyeshez jutott csapatunk, ezúttal Hodgyait rántották le a büntetőterületen belül, Albert Ádám volt az ítélet végrehajtó és nem hibázott, 4-0. A szabálytalanságért Mikolkát a játékvezető kiállította.

52. perc: Szöllősi lögybölte be a labdát a tizenhatosra, érkezett Süttő Attila és szép mozdulattal a hálóba fejelt, 5-0

57. perc: Egy távoli lövés éppen Bonica előtt pattant meg Aranyoson, becsapva ezzel kapusunkat, a labda pedig a jobb sarokban landolt, 5-1.

88. perc: Szöllősi Ferenc 25 méterről a jobb kapufa segítségével bombázott a hálóba, 6-1.

(Fotó: Agócsfotó Média)