Jászberényi FC-Sajóbábony 1-0 (0-0)

Ma kora délután immár a harmadik téli felkészülési mérkőzésén lépett pályára csapatunk. A hazai környezetben megrendezett találkozón az előző idényben még NB III-ban szerepelt Sajóbábony volt a vendégünk.

Jászberényi FC-Sajóbábony 1-0 (0-0)

Műfüves-pálya, vezette: Pikó Attila

JFC: Csutorka – Szabó T., Ágoston, Papp P., Micskó – Palcsó – Szemere, Szöllősi, Ludasi, Balogh B. – Pálinkás. Vezetőedző: Német Gyula.

A II. félidőben pályára lépett: Kurunczai, Borbás, Borics, Nagy Sz., Kátai Á., Farkas M.

Sajóbábony: Elek – Tóth, Balogh, Németh, Bodnár – Turcsik, Mezőssy, Molnár, Illés -Madarász, Titkó. Vezetőedző: Vígh Ferenc.

A II. félidőben pályára lépett: Palkó, Lajkó, Botos,

A mai felkészülési találkozóról betegség, illetve kisebb sérülés miatt felmentést kapott Miski, László, Kónya és Drávucz, Süttő Attilának mindenórás a felesége, így elengedte Német Gyula, valamint óvatosságból a térdszalag-szaladásból felépült Szanyi Krisztián sem lépett pályára. A szerdai összecsapáson jó benyomást keltett Barna Bélával egyelőre nem sikerült megegyezni.

84. perc: Ágoston hozta ki a labdát a jobb oldalon, bár többször is úgy tűnt, hogy megállítják, végül a tizenhat jobb sarkáról keresztbe ívelt, a hosszú oldalon Ludasi Martin levette a labdát, majd úgy lőtt a hálóba, hogy lövése egy védőt is érintett, 1-0.

Csapatunk legközelebb szerdán 15 órakor, az NB III-as Kecskemét otthonában lép pályára.