Jászberényi FC-RKSK 0-2 (0-1)

A jövő hét végi bajnoki rajt előtt már mindössze két felkészülési mérkőzésen lép pályára csapatunk. Az egyiket ma délelőtt, az RKSK gárdája ellen játszotta.

Jászberényi FC-RKSK 0-2 (0-1)

Jászberény, műfüves pálya

JFC: Fülöp – László, Ilkovics (Győrfi, 70.), Hevesi-Tóth, Süttő (Zombori, 75.) – Sándor I. (Szabó T., 75.), Szőllősi (Kónya, 85.) Ludasi – Svedyuk (Herczeg, 70.), Szanku (Szanyi, 46.), Albert. Edző: Huszák Géza.

40. perc: A felezővonal közelében előpasszoltuk a labdát, a vendégek támadója remek tempóban tolta tovább a labdát a jobbösszekötő helyén érkező társa elé, aki 10 méterről a kilőtte a hosszú sarkot, 0-1.

44. perc: Albert Ádám remekül lépett ki a védők között, elgurított a kapus mellett is, ám a visszafutó védő a gólvonalról, estében kikanalazta a labdát.

49. perc: Fülöp és Süttő nem értette meg egymást egy kirúgás után, a vendégek támadója lecsapott a labdára és higgadtan az üres kapuba emelt, 0-2.

A mai meccsre még nem készült rá csapatunk, kedden is két edzést vezényelt Huszák Géza játékosainak. Sérültjeink hiányában (Szemere, Farkas, Lakatos, Birtalan, Menczeles) fáradtan, tompán mozogtunk, s bár többet birtokoltuk a labdát, ezúttal kevés helyzetet dolgoztunk ki.

A bajnoki rajt előtti főpróbát vasárnap 14 órakor tartjuk a Hajdúszoboszló ellen.