Jászberényi FC-Dabas Gyón 3-1 (1-0)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Még szinte le se fújta a játékvezető a péntek esti felkészülési mérkőzésünket, ma délelőtt máris ismét pályára vezényelte játékosait vezetőedzőnk, Huszák Géza. Ellenfelünk ezúttal a Pest megyei I. osztály listavezetője volt.

Jászberényi FC-Dabas Gyón 3-1 (1-0)

Műfüves pálya

JFC: Miski – Szemere, Szanyi, Hevesi-Tóth, Ilkovics (Szanku, 46.) – Szabó T., Sándor I., Szöllősi, Ludasi – Herczeg, Svedyuk. Edző: Huszák Géza.

25. perc: Herczeg Ludasi összjáték után Sándorhoz került a labda, aki 10 méterről a kapu közepébe lőtt, 1-0.

65. perc: Szöllősi szögletét Szanku a léc alá fejelte, 2-0.

74. perc: Egykori játékosunk, Huller Ádám révén szépítettek a vendégek, a szélső egy kipattanó labdára csapott le és biztosan helyezett a hálóba, 2-1.

89. perc: Szöllősi-Szanku-Szöllősi összjáték után karmesterünk szép mozdulattal emelt a kapus fölött a jobb sarokba, 3-1.

Nem látszott meg játékosainkon, hogy alig több, mint 12 óra elteltével a Gesztely elleni összecsapást követően ismét felkészülési meccsen léptek pályára. A tavaly még harmadosztályban szerepelt dabasiak ellen is jó iramú mérkőzést vívtak, még annak ellenére is, hogy influenza-járvány tizedeli a keretet., s ennek köszönhetően csupán egyet cserélt vezetőedzőnk.

A jövő héten újabb két – ezúttal idegenbeli – felkészülési mérkőzés vár együttesünkre.