Ismerős ellenfél vár ránk Sajóbábonyban

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Holnap a huszadik forduló mérkőzéseivel folytatódik a harmadosztályú labdarúgó bajnokság a Keleti csoport csapatai számára, együttesünk 15 órakor, Sajóbábonyban lép pályára,

  • Ha van csapat, melyet ismerek az NB III-ban, az a sajóbábonyi gárda – felelte honlapunk érdeklődésére vezetőedzőnk, Huszák Géza. – Az újonc tavaly nyáron irányításommal harcolta ki a feljutást a harmadosztályba. Ugyan a kiesés elkerüléséért küzd, de a legnagyobb baklövést követnénk el, ha félvállról vennénk a hét végi összecsapást.

Egy hete két meghatározó játékos hiányában is meggyőző teljesítményt nyújtott csapatunk.

  • Sándor István és Farkas János letöltötte sárga lapos eltiltását, így ismét számíthatok rájuk, ám a Füzesgyarmat ellen Hevesi-Tóth Tamás megkapta ötödik figyelmeztetését, azaz most ő szorul a partvonalon kívülre. Rutinja, irányítókészsége, fejjátéka hiányozni fog, de ahogy Sztyopáéket jól pótolták a helyettesek, bízom benne, az ő hiányát sem fogjuk megérezni.

Jó passzban van együttesünk, öt győzelmet arattunk zsinórban, s mindössze egyetlen gólt kaptunk …

  • … és azt is csak tizenegyesből. Szemmel láthatóan élvezzük a játékot, görcs nélkül futballozunk. Jó lenne ezt a szép sorozatot minél tovább nyújtani. Sajóbábonyban azonban nagyon nem lesz egyszerű a dolgunk. Nem csak az életéért küzdő hazai csapattal, hanem a rossz talajú pályával is meg kell küzdenünk. A göröngyös talaj nem kedvez a mi rövid passzos játékunknak, de így is meg kell találni ellenfelünk gyenge pontját. A héten kiemelt figyelmet szenteltünk a pszichológiai felkészítésnek is, helyén kell kezelnünk az elmúlt hetek eredményeit.

Figyelmeztető csapatunk számára, hogy a Sajóbábony együttese az ESMTK otthonában a 84. pericg 0-0-ra állt, és a Szolnoki MÁV ellen is csak a hajrában szenvedett vereséget.