Ilyen volt az ötödik forduló

A bajnokság ötödik fordulójában elveszítette veretlenségét csapatunk. A tavasszal még NB II-ben szerepelt DEAC otthonában az utolsó pillanatban kapott góllal maradt alul.

Tovább folytatta szárnyalását a BKV, zsinórban ötödik meccsén diadalmaskodott. A kis-Békéscsaba féltucatot lőtt a Tállyának, a DVTK II viszont nem bírt a Tiszaújvárossal. Egerben is folytatódott a Törökszentmiklós mélyrepülése, mely így változatlanul pont nélkül áll a mezőny végén. A Hidasnémeti meglepetésre nyert a Kisvárda otthonában, az Újpestt I ellenben hazavitte a három pontot Tiszafüredről. A Füzesgyarmat és a Kazincbarcika az első félidőben eldöntötte a kis-Loki, illetve Sényő elleni találkozót, a Hajdúszoboszló viszont az utolsó percben csikarta ki a győzelmet az SBTC-vel szemben.

Eredmények: DEAC-Jászberényi FC 3-2, BKV Előre-Putnok 1-0, Békéscsaba II-Tállya 6-0, Tiszaújváros-DVTK II 1-1, Eger-Törökszentmiklós 3-0, Kisvárda II-Hidasnémeti 2-4, Tiszafüred-Újpest II 0-1, Füzesgyarmat-DVSC II 3-1, Hajdúszoboszló-SBTC 2-1, Kazincbarcika-Sényő 3-0.

Be the first to comment

Leave a Reply