Ilyen volt a tizennegyedik forduló

Nyolc találkozóból három is 3-1-es hazai győzelemmel ért véget a harmadosztályú labdarúgó bajnokság tizennegyedik fordulójában. Sajnos csapatunk is belelépett ebbe a folyóba, Pesterzsébeten két góllal alul maradtunk a tavalyi ezüstérmessel szemben, s ennek köszönhetően visszacsúsztunk a táblázat ötödik fokára.

A listavezető Szolnok ugyanakkor magabiztosan vette a Tállya elleni akadályt, miként a dobogó legalsó fokára felkapaszkodó Füzesgyarmat sem kegyelmezett a Putnoknak. Az újonc Sényő lendülete is megtörni látszik, zsinórban negyedik találkozóján nem tudott nyerni. A debreceni egyetemisták hozták szokásos hazai lendületüket, s öt góllal küldték haza a Sajóbábonyt. Az Eger meglepetésre nem bírt a halovány Salgótarjánnal, a Gyöngyös viszont legyőzte a Tiszaújvárost. A mezőn végén tanyázó két gárda pontosztozkodásának egyik fél sem örülhetett a lefújást követően.

Eredmények: ESMTK-Jászberényi FC 3-1, Szolnoki MÁV-Tállya 3-1, Füzesgyarmat-Putnok 3-0, Sényő-Nyírbátor 1-1, DEAC-Sajóbábony 5-1, Eger-Salgótarján 1-1, Gyöngyös-Tiszaújváros 3-1, DVTK II-Cigánd 1-1,