Ilyen volt a tizenkettedik forduló

Mondhatni számunkra jól alakultak a bajnokság tizenkettedik fordulójának eredményei. Miközben csapatunk érvényesítette a papírformát és magabiztos győzelemmel tért haza Miskolcról, a Szolnoki MÁV és az ESMTK nem bírt egymással és megosztozott a pontokon. A Sényő hazai pályán vereséget szenvedett a Putnokkal szemben, így együttesünk fellépett a dobogó második fokára.

A Füzesgyarmat gárdájával egyre inkább számolniuk kell az élmezőny tagjainak. A Békés megyei alakulat újabb fölényes diadalt aratott, s immár csak három pont hátrányban követi az éllovast. A DEAC folytatta jó hazai sorozatát, a hajrában begyötört góllal lebirkózta a Cigánd együttesét is. Az Eger hazai környezetben csak döntetlenre végzett a Tállyával szemben, míg a Nyírbátor meglepetésre vereséget szenvedett az idegenben cseppet sem “izmos” Tiszaújvárostól. A Gyöngyös hat pontos meccset nyert meg a Salgótarján ellen, s ezzel el is lépett a kieső helyről.

Eredmények: DVTK II-Jászberényi FC 0-3,  Szolnoki MÁV-ESMTK 0-0, Sényő-Putnok 2-3, Füzesgyarmat-Sajóbábony 3-0, DEAC-Cigánd 1-0, Eger-Tállya 0-0, Nyírbátor-Tiszaújváros 0-1, Gyöngyös-Salgótarján 3-0.