Ilyen volt a tizenhatodik forduló

Szépen zárta a 2018-19-es harmadosztályú labdarúgó bajnokság első felvonását csapatunk, vasárnap gólzáporos győzelmet aratva gyűjtötte be a három pontot.

Riválisaink hozzánk hasonlóan nem botlottak az idei esztendő utolsó játéknapján. A listavezető Szolnok Salgótarjánban diadalmaskodott, így két pontos előnnyel telel az élen. Az ESMTK a hosszabbításban csikarta ki a győzelmet Tállyán, s továbbra is tapad a Tisza-partiakra. A Füzesgyarmat meglepően magabiztosan nyert Nyírbátorban, míg a Putnok és a Tiszaújváros egyaránt az első félidőben szerzett góllal győzött a DEAC-cal, illetve az Egerrel szemben. A kis-Diósgyőr fontos győzelmet aratott Sajóbábonyban, életben tartva bent maradási reményeit. A játéknap mérkőzését Sényőn rendezték, ahol kilenc gólt láthattak a nézők. Szomorúságukra a vendég Gyöngyös eggyel többet szerzett, s hazavitte a három pontot.

Eredmények: Jászberényi FC-Cigánd 4-0, Salgótarján-Szolnoki MÁV 0-2, Tállya-ESMK 0-1, Nyírbátor-Füzesgyarmat 0-3, Putnok-DEAC 1-0, Tiszaújváros-Eger 1-0, Sényő-Gyöngyös 4-5, Sajóbábony-DVTK II 0-2.